Лекарите откриват, че графенът се отделя от ваксинираните с COVID към неваксинираните, образувайки кръвни съсиреци и унищожавайки кръвните клетки

Лекарите откриват, че графенът се отделя от ваксинираните с COVID към неваксинираните, образувайки кръвни съсиреци и унищожавайки кръвните клетки

В последния си набор от слайдове с кръвни проби, взети както от „ваксинирани“, така и от неваксинирани хора, д-р Филип ван Велберген демонстрира, че графенът, инжектиран в хора, се организира и расте в по-големи влакна и структури, придобивайки магнитни свойства или електрически заряд и влакната показват индикации за по-сложни структури с ивици.

Той също така демонстрира, че „парчета“ от графен се предават от „ваксинирани“ към неваксинирани или неваксинирани хора, унищожавайки техните червени кръвни клетки и причинявайки кръвни съсиреци при неваксинираните.

Д-р Филип ван Велберген („Д-р Филип“), медицински директор на биомедицински клиники , беше един от първите, които предупредиха обществеността за вредата, нанесена на кръвта на хората от инжекциите на Covid, като публикува изображения миналата година на кръвни проби под микроскоп .

В началото на юли 2021 г. д-р Филип беше интервюиран в канал на южноафриканската общност, Loving Life TV . Той обясни, че когато пациентите му започват да се оплакват от хронична умора, световъртеж, проблеми с паметта, дори понякога парализа и късна поява на обилна менструация (жени над 60 години), той взема кръвни проби. Тяхната кръв имаше необичайни тръбовидни структури, някои частици, които светеха, и много увредени клетки. Виждаха се малко здрави клетки. До преди три месеца той никога не беше виждал тези образувания в кръвта. Сега знаем, че тези подобни на тръби структури са графен.

Оттогава д-р Филип е редовен гост на Loving Life TV : освирква експерименталното внедряване на Covid инжекция; предоставяне на актуална информация за нарастващите щети, нанасяни на кръвта от експерименталните Covid инжекции с течение на времето; и предоставяне на актуална информация за ситуацията с Covid в Обединеното кралство и Южна Африка.

На 12 февруари 2022 г. д-р Филип се върна отново в Loving Life TV , за да пусне изображения на последните си слайдове с кръвни проби.  Потокът на живо беше дълъг, така че Loving Life TV го раздели на две части.

Първа част е дискусия, включваща отговори на въпросите на публиката.

Във втора част д-р Филип представя изображенията на последните си слайдове с кръв и обяснява какво показват изображенията. Той обсъжда близо 100 кръвни слайда от „ваксинирани“ и неваксинирани пациенти. Неговите слайдове показват, че пациентите без ваксина са били „заразени с токсини от ваксината чрез отделяне“.

По-долу е кратък клип от втора част, предоставен с любезното съдействие на канала The Timeline Post в Telegram.

Д-р Филип (Част втора), Кръвните слайдове, 12 февруари 2022 г

По-долу е изображение на типични здрави червени кръвни клетки, видени с микроскоп, как трябва да изглежда кръвта. В него няма коагулация или чужди тела.

Следващото изображение е на човек, който е инжектиран с експерименталното лекарство Covid. Кръвта е коагулирана, деформираните червени кръвни клетки се слепват. Клетката, оградена в изображението, е здрава червена кръвна клетка, една от малкото в изображението, разположена до графеновите влакна. Можете да видите размера на графеновите влакна по отношение на размера на червените кръвни клетки. Влакна с такъв размер ще блокират капилярите. Можете също така да видите, че графеновите влакна са кухи и съдържат червени кръвни клетки.

Няколко седмици преди да бъде направен видеоклипът по-долу, д-р Филип започна да забелязва ефект на магнитна или електрическа полярност от различни страни на графеновите влакна. На изображението по-долу, вдясно от влакното, клетките са коагулирани, а от лявата страна има нещо, което изглежда като празнина или приблизително назад във формата на „С“ разстояние. Д-р Филип казва, че това „поведение“ не е било наблюдавано преди, но сега, изведнъж, се забелязва в почти всяка проба. Това е индикация, че „тези неща са се променили, тяхната реакция с околните кръвни клетки се е променила … и аз не знам какво го е предизвикало“, каза той.

Изображението по-долу е кръвна проба от неваксинирано или неваксинирано тригодишно дете. Той показва парчета или „парчета“ от графен, които „са резултат от отделяне“, с други думи, графенът е бил предаден от „ваксинирани“ родители на тяхното неваксинирано дете.

По-долу е изображението на кръвна проба от осемгодишно неваксинирано дете, чиято кръв е била замърсена и унищожена от предаването на графен от хора около него/нея, които са получили инжекция с Covid. Дясната ръка и горната част на десния крак на детето са парализирани, детето не може да вдигне дясната си ръка и бедрото не функционира правилно.

Презентацията на д-р Филип наистина отваря очите и е ужасяваща – трябва да се гледа, особено за онези, които обявяват, че инжекциите срещу Covid са „безопасни“ и настояват хората да бъдат инжектирани. Инжекциите Covid са оръжия за геноцид и как хората, които са ги проектирали, все още се разхождат на свобода, е невероятно.

Можете да гледате презентацията по-долу или по Loving Life TV ТУК .

Гледания :

170 преглеждания

Оставете Коментар