Откриха радиоактивно вещество във ваксини срещу COVID и е известна съставка, причиняваща рак

Откриха радиоактивно вещество във ваксини срещу COVID и е известна съставка, причиняваща рак

Тревожната информация относно „ваксините“ срещу COVID продължава да навлиза в обществения сектор почти ежедневно. Един от най-добрите австралийски кардиолози наскоро разкри, че зашеметяващ процент от неговите пациенти са страдали от сърдечни проблеми, предизвикани от ваксинация . Супер център на Moderna беше принуден да затвори, след като рани шестима души само часове след отварянето . Главните изпълнителни директори на животозастраховането признават, че изплащанията са достигнали рекордните 100 милиарда долара през 2021 г. С толкова голямо разнообразие от здравословни заболявания, които непрекъснато нарастват, много граждани се питат какви токсични съставки може да има в иРНК еликсирите. Един изследовател смята, че много от тези неблагоприятни състояния могат да бъдат приписани на специфична добавка, открита при имунизациите срещу коронавирус.

Тод Календър е адвокат, специализиран в индустриите за увреждания, здравеопазване и застраховане. Има над двадесет години опит в областта на биомедицината. В ерата на пандемията той е бил член на изпълнителния съвет на няколко мултинационални компании. Той беше отговорен за завършването на процеса на регистрация на FDA по отношение на масовата ваксинация. Г-н Календър понастоящем служи като главен адвокат на ищеца в продължаващ федерален съдебен процес, свързан със задължителната ваксинация сред военния персонал. Когато не практикува право, юридическият съветник посвещава времето си на проучване на ваксини срещу COVID-19. По време на излъчено интервю той сподели някои загрижени открития , свързващи радиоактивното съдържание с експерименталните инжекции. Ето какво заяви той: „Трябва да разберем, че това [ваксината] е един от векторите на смъртта, използвани срещу човечеството. Ние сме в средата на геноцид , независимо дали е геноцид от изстрелите или лагерите на смъртта, които наричаме болници, или ядрена размяна. Ние сме атакувани като вид. Част от това е да ни модифицират генетично, за което споря в 10 -ти  окръжен апелативен съд. Тази генетична модификация зависи от хидрогела . Това е нещо, изобретено от DARPA. През последната седмица открихме, че тайната/ключовата съставка [на хидрогела] е цезий-137. Това е радиоактивен материал в хидрогела, който сега се включва в инсулина. Слагат го във всякакви инжекции, независимо дали става въпрос за ваксина срещу тетанус или инсулин. Те качват операционната система на хората. За това беше цялата работа с COVID: как да инсталираме хидрогела, как да инсталираме липидните наночастици . Цезият е в хидрогела и хидрогелът се влага ефективно във всички инжекционни препарати. И така, това, което установихме, е, че 5G не може да работи без цезий-137. Ако погледнете комисията за ядрено регулиране, те са проследявали нивата на цезий-137 в хора по целия свят. СЗО, ООН – всяко правителство на практика откриха, че има пряка връзка между нивата на цезий и огнищата на COVID. Цезият се свързва с човешката тъкан. Той се свързва с всички биологични материали и ефективно ги превръща в транзистори и усилватели . Той превръща хората (и другите живи същества) в усилена антена. Изпращането/получаването на сигнали се усилва по силата на това свързване на компонента/елемента цезий-137. Това е връзката, която открихме между 5G и инсталирането на хардуера, както се изрази Moderna.”

Цезий-137 е страничен продукт от ядреното делене. Според CDC може да причини остра лъчева болест или смърт . Излагането или поглъщането на изотопа разпределя радиоактивни материали в меките тъкани на тялото, което увеличава вероятността от рак. Интересното е, че нивата на рак в световен мащаб достигнаха безпрецедентни висоти от началото на внедряването. Притеснително е, че тази връзка не е загадка за правителството. Федералните данни показват, че рискът от развитие на рак след ваксинация срещу COVID се е повишил със 143 233%. В същото време властите все още препоръчват инжекциите и отказват да се откажат от своите драконовски мандати. Крайно време е хората да осъзнаят, че това, което се случва в момента, не се дължи на некомпетентност. Вместо това сме свидетели на коварна форма на демоцид, която се разгръща пред очите ни.

Views:

59 views

Leave a comment