ЕКСКЛУЗИВНО: ТАЙНА СРЕЩА В БРЮКСЕЛ НА ИЛЮМИНАНТСКИТЕ СЛУГИ И ИЗМЕКЯРИ НАЧЕЛО С БИЛ ГЕЙТС !

ЕКСКЛУЗИВНО: ТАЙНА СРЕЩА В БРЮКСЕЛ НА ИЛЮМИНАНТСКИТЕ СЛУГИ И ИЗМЕКЯРИ НАЧЕЛО С БИЛ ГЕЙТС !

Центърът за здравна сигурност на Джон Хопкинс, в партньорство със СЗО и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, проведе Катастрофално заразяване, пандемично настолно упражнение на годишната среща на Големите предизвикателства в Брюксел, Белгия, на 23 октомври 2022 г.

Изключителната група участници се състоеше от 10 настоящи и бивши министри на здравеопазването и висши служители в областта на общественото здравеопазване от Сенегал, Руанда, Нигерия, Ангола, Либерия, Сингапур, Индия, Германия, както и Бил Гейтс, съпредседател на Фондация Бил и Мелинда Гейтс.

Учението симулира поредица от заседания на консултативния съвет за спешни случаи на СЗО, които се занимават с измислена пандемия, поставена в близко бъдеще. Участниците се хванаха как да реагират на епидемия, разположена в една част на света, която след това бързо се разпространи, превръщайки се в пандемия с по-висока степен на смъртност от COVID-19 и непропорционално засягаща деца и млади хора.

Участниците бяха предизвикани да вземат спешни политически решения с ограничена информация пред несигурността. Всеки проблем и избор имаше сериозни последици за здравето, икономиката и социалните проблеми. 

Views:

22 views

Leave a comment