Телефонно интервю, проведено с д-р Юджийн Рикс , бивш учен от НАСА, работил по програмата за космически совалки дълбоко в тайния екип на НАСА за търсене и проследяване на Нибиру .

Телефонно интервю, проведено с д-р Юджийн Рикс , бивш учен от НАСА, работил по програмата за космически совалки дълбоко в тайния екип на НАСА за търсене и проследяване на Нибиру .

Предишната ни статия за д-р Рикс може да бъде намерена по-долу :
 

SB: „Нека да се заемем с работата. Разкажете ни малко за себе си и вашите пълномощия.“

Д-р Рикс: „Казвам се д-р Юджийн Рикс. Работих заедно с екипа на STS и бях назначен в изследователския екип на Нибиру. Имам докторска степен по астрономически науки.“
 


SB: „Разбираме, че сте нервен да давате интервюта и оценяваме, че се опитвате да изложите публично тази тема. Разкажете ни за Нибиру.“

Д-р Рикс: „Има много погрешни разбирания относно Нибиру, или Планетата X , или някое от другите имена, които й се приписват. Нибиру не е комета, не е метеор… дори не е планета.

По същество това е собствена слънчева система, състояща се от кафява звезда джудже със седем орбитални тела – планети или луни. Загриженост предизвиква третата планета от системата. Той е приблизително десет пъти по-голям от масата на Земята , с ядро ​​от никел и желязо.

Ние вярвахме, че тази планета – която определяме като планета X или Нибиру – представлява най-голямата заплаха за земята.“
 


SB: „Ние?“

Д-р Рикс: „Екипът за търсене и проследяване на Нибиру. Шест души, включително и аз, заключени далеч от останалата част от НАСА.“
 


SB: „Нибиру има много противници. Всички те питат, ако е там, защо не можем да го видим? Нибиру е силно рекламирана от 2000 г.“

Д-р Рикс: „Очевидно хората искат да го видят.

Липсата на физическо доказателство обаче не е доказателство, че то не съществува. Продължаващото прикриване е в ход най-малко от 1983 г. Това е, доколкото знам – когато се присъединих към екипа.

Правителството наводни новините и интернет с дезинформация и истории, за да отвлече вниманието на хората от това, което наистина се случва навън. А защо не се вижда – пръскането с химикали е едно.

Правителствата по света са във „вторичен протокол“ от много години.

Поради своята орбита може да се види само от определени географски места в южното полукълбо и то само ако имате достатъчно мощен телескоп и гледате на правилното място.

Учените са го видели, опитали са се да докладват за него и са загинали.“
 


SB: „Вярно ли е тогава, че президентът Рейгън подписа секретна изпълнителна заповед, забраняваща каквото и да е споменаване на думата Нибиру?“

Д-р Рикс: „Вярно е. Въпреки че подобна заповед никога не може да бъде наложена на обществото като цяло, правителствените служители и пресата получиха сериозно предупреждение, че темата е табу.“
 


SB: „Изглежда, че това вече не е проблемът. Всички говорят за забележителни учени и различни личности. Защо е така?“

Д-р Рикс: „Нямам представа. Предполагам, че правителствата осъзнават, че вече не могат да пазят тайната. Беше само въпрос на време астрономите от задния двор да я забележат, дори и случайно.“
 


SB: „Обратно към вас. Вие се уединихте, след като напуснахте НАСА. Защо?“

Д-р Рикс: „Не се разделихме при най-добри условия. НАСА знаеше, че не одобрявам запазването на Нибиру в тайна.

След заминаването си имах много причини, твърде много, за да ги изброя, че ме следят внимателно. Чувствах живота си в опасност. Толкова много всъщност, че изпратих жена си и дъщеря си в страна без екстрадиция за безопасност.“
 


SB: „През 2012 г. започнахте да публикувате във форуми и други медии за пристигането на Нибиру. Защо тогава?“

Д-р Рикс: „Не съм публикувал сам. Публикувах чрез пълномощник. По това време все още се криех.

Що се отнася до това защо, с цялото фиаско на края на времето на маите от 2012 г., заляло мрежата, голяма част от информацията се приписва на Нибиру, почувствах, че моментът е подходящ да направя някои факти публични. Чувствах, че това е мой граждански дълг.

Основният ми прокси публикува във форум, наречен GLP – God Like Productions – популярен интернет форум за конспирации. За съжаление акаунтът му беше хакнат, думите ми бяха изопачени.“ SB: „Това ще бъде ли събитие, което ще сложи край на живота?“ Д-р Рикс: „Трудно ми е да предскажа. За последно имах достъп до файловете на Нибиру през 1985 г. По това време не предвидихме ELE . Изчислихме, че третата планета ще пресече в рамките на 0,3 Au от Земята.
Събитията биха били катаклизмични:

  • масивни земетресения
  • вулканични изригвания
  • някои океани излизат от своите басейни

Планетата щеше да се промени драстично.

Но животът, някакъв живот, ще оцелее.“
 


SB: Имате ли последни думи за хората по света?

Д-р Рикс: „Надявайте се на най-доброто, подгответе се за най-лошото.“

– Краен препис –
 

ЗАБЕЛЕЖКА :

Има поне 2 бивши учени от НАСА, които са излезли напред през последните няколко месеца по тази тема:

  • Д-р Шимшук – астрофизик и бивш учен от НАСА – http://www.drshimschuck.com/
     
  • Д-р Юджийн Рикс – бивш учен от НАСА, който има докторска степен по астрономически науки и е бил член на екип за търсене и проследяване, за да открие системата на Нибиру/Кафявото джудже.

 


Нибиру е тук

… и не можете да ме спрете да предупреждавам американците – казва преследваният учен от НАСА
11 април 2016 г.

от уебсайта SomeonesBones
 


Д-р Юджийн Рикс , бившият учен от НАСА, който алармира за приближаването на Нибиру през 2012 г., излезе от уединението, за да се присъедини към шепа други учени и астрономи, които искат да предупредят света за неизбежна катастрофа.

През 2011 г. и 2012 г. д-р Рикс публикува опасенията си – чрез прокси – в основните и различни форуми в интернет.

Той се колебаеше да разкрие самоличността си, защото сигнализиращите за Нибиру бяха изчезнали или убити с тревожна скорост:

  • Алън Сандидж and Браян Марсдън починаха мистериозно от болест, която засяга само един на милион души. Смъртта им е настъпила след публикувано изследване, намекващо за съществуването на Нибиру . Те починаха с разлика от пет дни; са работили за един и същи университет. 
  • Учените Фред Уипъл and Джон Хукра от Харвардския университет също починаха при необичайни обстоятелства. 
  • Учен от Нибиру почина по време на пешеходен туризъм – британският турист Хари Ийвс, който изчезна в перуанските Анди преди близо две седмици, е потвърден от семейството му мъртъв. Той тръгна на самостоятелен планински поход. Основните медии и техните правителствени ръководители прикриват важни факти около смъртта на г-н Ийвс: Ийвс е бил учен, който е работил в радиоастрономическата обсерватория Mullard, в Кеймбриджшир, Обединеното кралство. Също така удобно липсва в официалните доклади е, че Ийвс е прекарал последните четири години в краткия си живот в изследване на Нибиру и планира да оповести откритията си на симпозиума „Бъдещето на радиоастрономията“ в Сидни, Австралия, на 6 юни тази година.

Видеото по-долу съдържа непълен списък на учени и астрономи, които са починали преждевременно:
 

https://www.youtube.com/embed/0rwGrKdhilI

„Мисля, че правителството сега осъзнава, че не може да продължава да ни убива“, каза д-р Рикс в ексклузивно интервю.

„Твърде много от нас вече знаят истината и знанията за планетарния нашественик и неговите ужасни последици за нашата родна планета трябва да станат известни на всички.“

От 1980-1985 г. д-р Юджийн Рикс работи за тайния екип на НАСА за изследване, търсене и проследяване на Нибиру (NRST).

„Бяхме шестима“, каза д-р Рикс. „Работата беше много разделена. Никой друг в НАСА не знаеше върху какво работим.“

НАСА го принуди да подпише поверително споразумение.

„Наказанията за нарушаване на споразумението са сурови. През 1983 г. Роналд Рейгън подписа все още секретна изпълнителна заповед, забраняваща на държавни служители да споменават думата Нибиру.“
„Дори не искам да гадая“, каза д-р Рикс, „но цивилизацията, каквато я познаваме, вече няма да съществува. Правителството няма да ни предупреди, защото знае, че това ще доведе до незабавен срив на социалните услуги по целия свят.“

С други учени – като Даниел Уитмор , бивш професор по физика в университета в Луизиана – излизащи от сенките, д-р Рикс сложи край на четиригодишното си самоналожено изгнание.

През 2012 г., малко след като стана публичен и въпреки че публикува чрез пълномощник, д-р Рикс започна да получава мистериозни телефонни обаждания и забеляза немаркирани черни микробуси, паркирани край бордюра близо до дома му.

„Нямаше съмнение, че те ме наблюдаваха, наблюдаваха семейството ми“, каза д-р Рикс, който, страхувайки се за безопасността на семейството си, изпрати жена си и дъщеря си в държава без екстрадиране заради собствената им безопасност.

Той спря да публикува в интернет, събра изследванията си и се укри.

„Нямаше смисъл да публикувам. Работата ми беше опровергана от агенти за дезинформация и платени подставени лица“, каза д-р Рикс.

Според д-р Рикс Нибиру не е просто планета, а е звезда кафяво джудже със седем орбитиращи планети или луни – мини слънчева система – в елиптична орбита от 3600 години.

Нибиру, казва д-р Рикс, всъщност е третата планета от системата, небесно тяло с никелово-желязно ядро, десет пъти по-голямо от земната маса . Когато Нибиру пресече нашата слънчева система, това ще направи най-близкия подход до Земята.

Въпреки че не се предвижда пряко въздействие, учените са съгласни, че Нибиру може да премине близо до Земята на разстояние от 0,3 Au.

Резултатите ще бъдат катастрофални.

„Дори не искам да гадая“, каза д-р Рикс, „но цивилизацията, каквато я познаваме, вече няма да съществува.

Правителството няма да ни предупреди, защото знае, че това ще доведе до незабавен срив на социалните услуги по целия свят. Правителството, което вече е във „Вторичния протокол“, ще продължи да отрича съществуването му, когато той е обект с размерите на луна в небето.

Допълнителна информация тук .

Views:

108 views

Leave a comment