„Ние притежаваме науката“: Член на WEF разкрива как глобалните елити работят с Google, за да цензурират критиците

„Ние притежаваме науката“: Член на WEF разкрива как глобалните елити работят с Google, за да цензурират критиците

Секретарят на ООН по глобалните комуникации Мелиса Флеминг , член на Световния икономически форум, открито разкри как глобалните елити работят с Google и други цифрови платформи, за да цензурират информация, която считат за политически нежелана.

„Знаете ли, ние си партнирахме с Google например. Ако Google промените климата, в горната част на вашето търсене ще получите всички видове ресурси на ООН“, разкри Флеминг. „Започнахме това партньорство, когато бяхме шокирани да видим, че когато търсихме в Google промените в климата, получавахме невероятно изкривена информация точно в горната част.“

„Така че ставаме много по-активни“, продължи тя. „Знаете ли, ние притежаваме науката и смятаме, че светът трябва да я знае, както и самите платформи. Но отново… това е огромно, огромно предизвикателство, което мисля, че всички сектори на обществото трябва да бъдат много активни.“

Това е смразяващо разкритие, което хвърля светлина върху неетичните усилия на глобалистите да регулират речта на гражданите в така наречените „демокрации“. Невъзможно е да си представим, че ООН спира с „промените на климата“ и нейният дневен ред със сигурност включва всякакви теми, включително избори и политики за Covid-19.

Трябва да се отбележи, че климатичната тревога е оспорена от много учени, които са установили, че няма „криза“. Група от почти 1200 водещи учени и учени в света подписаха документ, който декларира, че „ няма извънредна ситуация, свързана с климата “.

Световната декларация за климата гласи, че науката за климата „трябва да бъде по-малко политическа, докато политиките за климата трябва да бъдат по-научни“.

„Учените трябва открито да се обърнат към несигурността и преувеличенията в своите прогнози за глобалното затопляне, докато политиците трябва безпристрастно да преброят реалните разходи, както и въображаемите ползи от техните политически мерки“, се казва в декларацията.

Независимата политическа фондация е основана през 2019 г. от холандския почетен професор по геофизика Гуус Берхаут и холандския научен журналист Марсел Крок.

Апокалиптичните прогнози за глобалното затопляне са били развенчавани толкова много пъти в този момент, че е почти смешно. По този начин глобалистките елити в ООН и WEF несъмнено смятат, че единственият начин да се защити климатичната измама е да се цензурират нейните критици.

Разкритията на членовете на WEF за глобалните усилия за цензуриране на критиките на предполагаемата „наука за климата“ придружават докладите, че федералното правителство е извършило противоконституционно подобни програми в Съединените щати.

Гледания :

47 преглеждания

Оставете Коментар