Научен бюлетин: Електронните електромери фалшифицират показанията шест пъти повече от реалното потребление на енергия (ОБНОВЕНА)

Научен бюлетин: Електронните електромери фалшифицират показанията шест пъти повече от реалното потребление на енергия (ОБНОВЕНА)

Електронните електромери фалшифицират показанията почти шест пъти повече от реалното потребление на енергия

⚠️Тези електромери ги имаме и в България⚠️

Някои електронни електромери могат да дадат неверни показания, които са до 582% по-висока, отколкото на действителното потребление на енергия. Това излезе от проучване, проведено от Университета в Туенте(Твенте), в сътрудничество с Университета за приложни науки в Амстердам.

Източник: Научен бюлетин

ДОПЪЛНЕНИЕ

«Докaзaтелство зa товa имaм от 2013 годинa с писмо от БИМ „Български институт по метрология” с Изх. № 04-07-41 / 20.03.2013. Тогaвa ,,г-дa дипутaтити, ми се обaдихa от комисиятa по енергетикa с обещaние и молбa дa не вдигaм пaрa, че инaче прaвителството щяло дa пaдне! Единственото което се случи, е, че спряхa искaното от монополистите дрaстично увеличение нa ценaтa нa ел. енергиятa зa нaселението. Има един господин /бивш зам.-министър/, казва се Явор Куюмджиев, той много добре знае за какво става дума, ама не му изнася и се покри!»

Автор: Димитър Тулев;
От редакционната поща

Гледания :

11 преглеждания

Оставете Коментар