ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : МНОГОКРАТНО ОСЪЖДАНИЯ ЗА КРАЖБИ, ГРАБЕЖИ И ИЗМАМИ КОЛЬО КИТАЕЦА ОТ РУСЕ СИ ПРАВИ ПИАР НА МОЙ ГРЪБ !

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : МНОГОКРАТНО ОСЪЖДАНИЯ ЗА КРАЖБИ, ГРАБЕЖИ И ИЗМАМИ КОЛЬО КИТАЕЦА ОТ РУСЕ СИ ПРАВИ ПИАР НА МОЙ ГРЪБ !

ИЗВЕСТНИЯТ НА РУСЕНЦИ – МНОГОКРАТНО ОСЪЖДАНИЯТ ЗА КРАЖБИ, ГРАБЕЖИ И ИЗМАМИ КОЛЬО КИТАЕЦА ГО ИГРАЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НА СТОЖЕР НА ЕТИКАТА И НРАВСТВЕНОСТТА В YOUTUBE.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ ИСКАМ ДА ВИ ДАМ ИНФО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОЛЬО КИТАЕЦА !

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА МИ СЕ СРЕЩНАХ С ТОЗИ РУСЕНСКИ ГЕРОЙ – КОЛЬО КИТАЕЦА В КРАЯ НА 2012г. МАЛКО ПРЕДИ МИТИНГ НА НФСБ – РУСЕ, ЧИИТО КООРДИНАТОР В НАШИЯ ГРАД БЕШЕ ВЕЧЕ КОЛЬО КИТАЕЦА, ТОГАВА КОГАТО НФСБ – ПРОЕКТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ГО ИГРАЕШЕ КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА САТАНИСТА – БОЙКО МЕ. БОРИСОВ !

ЩАСТЛИВАТА ЗВЕЗДА НА КОЛЬО КИТАЕЦА ИЗГРЯ, ТОГАВА КОГАТО БАРЕКОВ НАБИРАШЕ СКОРОСТ !

ПОРЪЧКОВОТО ПОЯВЯВАНЕ НА ДВА ПЪТИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ МАЙ МЕСЕЦ 2013Г. В СУТРЕШНИЯ БЛОК НА НОВА ТВ НА КОЛЬО КИТАЕЦА Е СТРУВАЛО НА БАРЕКОВ 300 000 ЛВ., ПОНЕ ТАКАВА СУМА Е ПОЛУЧИЛ КИТАЕЦА ОТ БАРЕКОВ, КАЗАНА МИ ЛИЧНО ОТ КИТАЕЦА !

ПАРИТЕ, КОИТО ПОЛУЧИ ОТ БАРЕКОВ МУ ПОМОГНАХА ДА ИЗБЯГА ВЪВ ФРАНЦИЯ !

ЗАЩО ?!?!
КИТАЕЦА Е ВЪРШИЛ МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА ПП ГЕРБ И В ЧАСТНОСТ ПОД КОНТРОЛА НА НУНЕВ : ПРЕНАСЯЛ Е ФАЛШИВО ЕВРО ОТ ВАРНА И БУРГАС ДО СОФИЯ !
СУМИТЕ, КОИТО Е ПОЛУЧАВАЛ КАТО МУЛИ НЕ СА МУ БИЛИ ДОСТАТЪЧНИ И КИТАЕЦА Е ПОИСКАЛ ОТ НУНЕВ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАЩАНЕТО !
УСЕЩАЙКИ СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА ОТ КИТАЕЦА, НУНЕВ ДАВА ЗАПОВЕД НА СЛУЖБИТЕ ДА БЪДЕ СГОТВЕН КИТАЕЦА И ТОЙ Е ЗАДЪРЖАН В ЕДНО РПУ В ЕДИН МАЛЪК КРАЙМОРСКИ ГРАД С ФАЛШИВИ ЕВРО !

ОСВОБОДЕН В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ЧАСА ПО-КЪСНО, КИТАЕЦА СЕ ИЗНАСЯ В ЧУЖБИНА И СЕ ПРИБИРА СЛЕД ПАДАНЕТО НА КАБИНЕТА БОРИСОВ – 1 В КРАЯ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2013 г..

КИТАЕЦА НЯКОЛКО ПЪТИ МИ ОБЕЩАВА ДА МИ ИЗПРАТИ 100 ЕВРО ТОГАВА, КОГАТО БЯХ ИЗБЯГАЛ В ИСПАНИЯ И ТОВА НИКОГА НЕ СЕ СЛУЧИ !

СЛЕД УБИЙСТВОТО НА РУСЕНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА – ВИКТОРИЯ МАРИНОВА, КОЛЬО КИТАЕЦА ПОЛУЧИ ДИСК ОТ РАЗГОВОР ПРОВЕДЕН МЕЖДУ НУНЕВ И ВЪРБАН ЦИГАНИНА, ОТ КОЙТО СТАВА ЯСНО, ЧЕ ДВАМАТА СА ЗАМЕСЕНИ В НАМИРАНЕТО НА ЖЕРТВАТА, НАБЕДЕНИЯ ЗА УБИЕЦ – СЕВЕРИН КРАСИМИРОВ !
ЖУРНАЛИСТКАТА Е ИЗПРАТИЛА ДИСКА СЪС ЗАПИСА НА КИТАЕЦА, ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ АЗ БЯХ В ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ.
ТОЗИ ДИСК НИКОГА НЕ СТИГНА ДО МЕН, ЗАЩОТО КОЛЬО КИТАЕЦА ГО ИЗТЪРГУВА СРЕЩУ ЗНАЧИТЕЛНА СУМА С ГЕРБАДЖИИТЕ НИКОГА ДА НЕ ВИДИ БЯЛ СВЯТ !

МНОГО НЕЩА МОГАТ ДА СЕ КАЖАТ ЗА КОЛЬО КИТАЕЦА, НО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ВСЕКИ ЧЕТЯЩ ТЕЗИ РЕДОВЕ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДА, КАКЪВ УРОД В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ В МОМЕНТА ГО ИГРАЕ СТОЖЕР НА ИСТИНАТА, ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА !

Гледания :

429 преглеждания

Оставете Коментар