ВЕНЦИ ЧИКАГОТО :  ВЗЕМАМЕ ВЛАСТТА И ЗАБРАНЯВАМЕ : ЧЛЕНОВЕ НА ТАЙНИТЕ И ОКУЛТНИ ОБЩЕСТВА – МАСОНСКИ ЛОЖИ ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ !

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : ВЗЕМАМЕ ВЛАСТТА И ЗАБРАНЯВАМЕ : ЧЛЕНОВЕ НА ТАЙНИТЕ И ОКУЛТНИ ОБЩЕСТВА – МАСОНСКИ ЛОЖИ ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ !

За Бога България Човечеството и Тайните Общества

Когато говорим за демокрация трябва да сме наясно, че тя не може да бъде изграждана от тайни общества! Тайните общества – масонството, се е превърнало в основен източник на задкулисие и конспирации! Действайки на конспиративен принцип за всички нас е ясно, че масонството цели да постигне власт над Човечеството само с една цел да задоволи гордостта и алчността на една група от хора над всички по земята! Следвайки своите болни амбиции, те не се замислят, че така всъщност унищожават Земята! Много от тях представяйки се за християни, всъщност тайно работят срещу Християнството и Православието в частност! Заслепени от алчността и гордостта не разбраха една проста истина, казана от Бога : „Камъкът, който отхвърлиха зидарите, той стана глава на ъгъла. Това е от Господа и е дивно в очите ни.“! Това ще рече, че Бог , е поставил камъкът – Сина Божи Иисус Христос най-отгоре на пирамидата, наречена Живот и Той е Цар над царете и Господар на цялата вселена! Негова е цялата власт над живота и смъртта, над всичко видимо и невидимо! Той може само с една дума да унищожи всички масони и заговорници вършещи зло, но не го прави, защото все още им дава шанс да се покаят и спасят! Но няма много време, защото близо е Денят, когато Иисус Христос Вседържителя, ще затвори Вратата на Спасението, и за тези които вършат зло ще остане само Страшният Съд Божи! Затова призовавам всички да говорим Истината и изобличаваме всяка лъжа, лукавство, задкулисие, защото всъщност казвайки Истината, така ние им помагаме за да се спасят! От Бога нищо не може да се скрие, а в днешният информационен век, както казва Иисус Христос – „Няма нищо тайно, което да не стане явно“, и от хората! Тайната на масоните, е че се молят на Дявола и вършат дела лукави, за да му се харесат и получат власт и пари, но те не разбират, че Иисус Христос е Господар и на Древната Змия наречена Дявол и Сатана и всеки, който се моли на него, ще бъде унищожен! Затова трябва да има законодателни промени, които да забраняват членове на тайни общества да бъдат народни представители, министри, директори на агенции и членове на висшия и среден ръководен ешалон! Тези хора може би не осъзнават, че работейки за тайни общества, работят срещу България и националната сигурност и срещу всеки един от нас! Разбира се ние, като православни християни се молим всеки ден за всички хора по земята и за масоните в частност, но сме длъжни да говорим Истината, защото само така помагаме на света! Молитвата ни и за тях е с Любов Истинска, като към съгрешили братя и защото само с Истина и Любов Истинска работейки ще заслужим Благословията и Благодатта дадени ни чрез Спасителя Сина Божи, за да заживеем всички на тази земя в мир и братолюбие и за Слава на Единосъщната и Животворяща Света Троица! Амин!

Гледания :

145 преглеждания

Оставете Коментар