Базираната на графен технология за „невромодулация“ е РЕАЛНА: Съобщение за пресата от INBRAIN Neuroelectronics описва биовериги, контролиращи мозъка, използващи графен, захранван от AI

Базираната на графен технология за „невромодулация“ е РЕАЛНА: Съобщение за пресата от INBRAIN Neuroelectronics описва биовериги, контролиращи мозъка, използващи графен, захранван от AI

Не забравяйте, че проектът Neuralink на Илон Мъск е за увеличаване на честотната лента на мозъка. Е, за да се накарат данните да текат, трябва да се използва проводящ материал за сливане на биологичното с цифровото. И така, как този проводящ материал стига до там? Чрез НЕВРОМОДУЛАЦИЯ

Тази статия може да съдържа твърдения, които отразяват мнението на автора

С нарастващ брой хора, които осъзнават, че графеновият оксид се идентифицира във ваксините срещу covid, компания, наречена INBRAIN Neuroelectronics, демонстрира, че базираната на графен технология за „невромодулация“, използваща невроелектроника, задвижвана от AI, е много реална.

Съобщение за пресата от 30 март 2021 г., публикувано от BusinessWire.com , разкрива историята:

INBRAIN Neuroelectronics осигурява $17 милиона в серия A финансиране за първия базиран на AI графен-мозъчен интерфейс

Финансирането позволява на компанията да усъвършенства първите изследвания върху хора за своя водещ продукт, по-малко инвазивно невромодулационно устройство за лечение на неврологични състояния, използвайки изкуствен интелект и графенови електроди

За да бъде ясно, ние по никакъв начин не твърдим, че INBRAIN участва във ваксините срещу covid. По-скоро те заявяват, че тяхната технология се използва „за лечение на епилепсия и болест на Паркинсон“. Смисълът на покриването на INBRAIN е да се разкрие, че контролиращите мозъка „биовериги“, базирани на графен, всъщност са много реална технология.

Така наречените „проверяващи фактите“ — които не са нищо повече от пропагандисти на дезинформация — рутинно твърдят, че графенът не се намира във ваксините и че графеновите биовериги са теория на конспирацията. INBRAIN Neuroelectronics показва, че проверяващите факти лъжат.

Всъщност, както казва INBRAIN в собственото си съобщение за пресата, те „се стремят да установят безопасността на графена като нов стандарт за грижа за невротехнологичните устройства“.

Те също така описват графеновите биосхеми като вид платформа, която може да бъде надграждана:

По-малко инвазивните и по-интелигентни невроелектронни технологии като нашата биха могли да осигурят по-безопасни терапии, които могат да се надграждат и адаптират в реално време…

Ако това ви звучи познато, вероятно е защото Moderna, създателят на иРНК ваксината срещу covid, описа технологията си като „операционна система“, която също може да бъде актуализирана и препрограмирана по всяко време.

На уебсайта на INBRAIN Neuroelectronics компанията се описва по следния начин:

Ние сме учени, лекари, техници и любители на човечеството, с мисията да изграждаме невроелектронни интерфейси за лечение на мозъчни разстройства. Използваме ГРАФЕН, най-тънкият материал, познат на човека, за изграждане на новото поколение невронни интерфейси за възстановяване на мозъка, за да помогнем на пациенти по целия свят.

Това също така отговаря на проф. А. Фасано, казвайки: „Графенът е следващото голямо нещо в биоинженерните материали, които са компоненти на стълба към следващото поколение електротерапии в постоянно разрастващата се област на невромодулацията.“

Компанията подчертава технологията си като способна да „чете“ мозъка на човек, да открива специфични неврологични модели и след това да контролира неврологията на този човек, за да промени мозъчната му функция. По техните собствени думи:

Нашите графен-мозъчни интерфейси имат способността да четат с резолюция, невиждана досега, както и да откриват специфични за терапията биомаркери и да задействат силно фокална адаптивна невромодулация за повишени резултати при персонализирани неврологични терапии.

Графенът е описан допълнително като „Най-тънкият познат материал за перфектно адаптиране на стимулацията към целевата мозъчна анатомия“.

Всеки, който казва, че графенът не се използва за контрол на човешката неврология, или е напълно невеж за състоянието на съвременната невронаука, или умишлено ви лъже.

За да изясним още веднъж, ние не заявяваме, че INBRAIN Neuroelectronics участва в някаква престъпна програма, нито че те участват във ваксини срещу covid. Както при всяка технология, базираните на графен биосхеми могат да се използват както за добро, така и за зло, в зависимост от етиката и мотивацията на тези, които контролират технологията . Без съмнение има много положителни приложения за тази технология, но както при повечето технологии, които някога бяха рекламирани като овластяващи човечеството – телевизия, ваксини, интернет, ядрена енергия, роботика и т.н. – всички те се озовават в ръцете на луди, геноцидни глобалисти, които ги използват като оръжия срещу човечеството.

С други думи, няма технология, която лудите да не използват, за да поробят човечеството и да увеличат собствената си сила и контрол. Графеновите биовериги дават на жадните за власт лунатици директен достъп до мозъка ви и според много анализатори (вижте по-долу) ваксините осигуряват извинение за инжектиране на човешки жертви с базирани на графен вещества, които се самосглобяват в биовериги в човешкия мозък.

ТВЪРДЕНИЕ: Ваксините срещу Covid съдържат високи нива на графенов оксид, който се сглобява сам в биовериги чрез събиране на елементи (като желязо) от човешка кръв

Както съобщава Orwell.city , група, наречена La Quinta Columna, е анализирала ваксини срещу covid и е установила, че 98% до 99% от нетечната маса във ваксината изглежда е графенов оксид. Рикардо Делгадо, говорейки за La Quinta Columna, казва:

Феномен, който дълго време беше отричан, но днес вече е доказан. Има милиони видеоклипове на хора, които обикалят света. Видеозаписи за този феномен на, да го наречем „псевдомагнетизъм, придобит след инокулация“, но той може да бъде придобит и по други начини. И така, след като проведохме това основно епидемиологично проучване, започнахме да се чудим какви материали или наноматериали могат да причинят магнетизъм в тялото. И не само магнетизъм, но това може да действа като енергийни кондензатори, защото също измерих в мултиметър важен заряд…

Това е феномен на електромагнитна индукция в метала, който залепва близо до зоната на инокулация. Освен това открихме, че след това магнетизмът се движи към главата. И това е много важно. Със сигурност за целта, която могат да търсят. Освен това с мултицет се измерва потенциална разлика: човекът се превръща в свръхпроводник. Тоест излъчва и приема сигнали. И когато открихме материалите, които могат да причинят този вид промени в тялото, започнахме да говорим за графен. Подозирахме, че това е графенов оксид, тъй като притежава всички характеристики, които магнетизиращите хора проявяват след инокулацията.

Графенът е токсичен, той е химикал, токсичен химичен агент. Въведен в организма в големи количества, предизвиква тромби. Той причинява кръвни съсиреци. Имаме всички научни статии в подкрепа на това. Той причинява поствъзпалителен синдром, причинява промяна в имунната система. И когато редокс балансът е нарушен, в смисъл, че има по-малко от собствения резервен глутатион на тялото, отколкото въведен токсикант като графенов оксид, това генерира колапс на имунната система и цитокинова буря. С други думи, нещо много подобно на модната болест, нали?

Вижте видеото тук:

Делгадо продължава да заявява:

И като се има предвид, че всички хора, които са ваксинирани с ваксината на Pfizer, която беше тази, която изпратихме за анализ, както и Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson, Janssen, Sinovac и всички видове ваксини придобиват магнитни свойства, подозираме с много признаци че всички те съдържат повече или по-малко дози графен, графенов оксид.

…ние знаем, че именно N-ацетилцистеинът или глутатионът разграждат графеновия оксид. Ето защо смятаме, че вероятно удряме директно върху причинителя или етиологичния причинител на заболяването.

В днешния подкаст за актуализация на ситуацията разглеждам повече подробности за тази екзотична нанотехнология, включително „самосглобяващи се“ наноструктури от графенови биовериги и как те могат да изграждат антена за получаване на команди или инструкции от външни електромагнитни полета.

Ако това се случва, това означава, че глобалните правителства може да са в състояние да контролират ваксинираните маси чрез излъчване на сигнали от 5G клетъчни кули. Въпреки че звучи като научна фантастика, тази технология вече е доказана в експерименти с мишки, включващи както SPION (супер парамагнитни наночастици от железен оксид) за целево доставяне на лекарства в тъканите , така и „магнито“ протеини, които постигат невромодулация (мозъчен контрол).

В днешния подкаст също обсъждам подземните тунели на Илон Мъск и подземните градове/бази, както и защо смятам, че глобалистите знаят за събитие на ниво изчезване, което заплашва самото оцеляване на човешката цивилизация. Пълни подробности тук:

Гледания :

42 преглеждания

Оставете Коментар